Nya Smartstationer på plats

Nya Smartstationer på plats

Tving

Den 3:e maj invigde vi vår senaste Smartstation på orten Tving, norr om Karlskrona i Blekinge.

Under invigningstimmarna kl. 17 – 21 denna fredagskväll ringlade sig bilköerna långa för att tanka till Sveriges lägsta pumppriser och ta del av både invigningstal, tilltugg och utdelning av presenter till alla som tankade. Vid kampanjtidens slut ringlade sig bilköerna fortsatta långa så vi förlängde de låga pumppriserna att gälla ända fram till kl. 23.

Smartstationen kommer bli ett trevligt inslag för alla på orten samtidigt som orten passar väldigt bra in i vår egen transportlogistik.

Sen vi startade upp stationen tankas det helt enligt förväntan och orten kan återigen fylla sina tankar, på hemmaplan igen.

 

Näsviken

Smart levererade sin senaste station till orten Näsviken i Hälsingland den 8 maj. Efter några dagars installation, iordningsställande av stationsområde mm startade vi upp Smartstationen efter någon vecka.

Arbetet med Näsviken har pågått under senaste året med stort engagemang från lokala intressenter och Hudiksvall kommun. Orten har inte haft tillgång till ”mack” på många år, men kan nu återigen fylla sina tankar, på sin egen hemmaplan igen.

Planerad sedvanlig invigning kommer att ske i början på juni.

Hammenhög

Vår nästa Smartstation kommer att levereras till orten Hammenhög i Skåne i juni månad med målet att kunna driftsätta senare under juni månad och sedvanlig invigning under preliminärt juli månad.

Hammenhög ligger ”centralt” belägen på stora vägen mellan Ystad och Simrishamn och som heller inte haft möjlighet till bränsle på många år, men som inom kort får tillbaka denna möjlighet, samtidigt som stationen har stora möjligheter att fånga upp genomfartstrafiken. Stationen kommer bli bra placerad intill en större secondhand anläggning centralt på orten.

Planerade kommande stationer

Vi jobbar hela tiden med ett antal kommande stationer på orter i landet som kan passa våra grundkriterier, bl. a transportlogistiken. Intresset är mycket stort från orter som önskar kunna tanka på sina hemmaplaner igen.

Vilka dessa kommande orter blir kommer att meddelas i samband med pressmeddelanden och på vår hemsida, där flertalet är mycket intressanta och ligger helt i linje med vår etableringspolicy.

 

Per Fougberg, Etableringsansvarig

2019-05-24T12:02:43+02:00fredag, maj 24, 2019|news|